TYT Puan Hesaplama

TYT Puan Hesaplama


2020 TYT sınavına hazırlanan adayların özellikle kendilerini test ettikleri deneme sınavlarından sonra sıkça arattıkları konuların başında TYT Hesaplama veye TYT Puan Hesaplama gelmektedir. Bizlerde sınava hazırlanan bu arkadaşlarımız için yararlı bir site olan tyt-yks.org adresini önermekteyiz. Önerdiğimiz site içerisinde bir çok yararlı yazı olduğu gibi tyt ve ayt puanlarınızı rahatlıkla hesaplayabileceğiniz soru katsayıları da bulunmaktadır.

200 ün üzerinde makalesi ile 2 yıldan fazla süredir yayın hayatına devam eden site ile adaylar istedikleri konu hakkında bilgi sahibi olabilmektedirler. Site içerisinde TYT-AYT-YDT-PMYO-DGS-YDS-ALES gibi bir çok sınav hakkında çeşitli sayılarda makale bulunmaktadır. Tabi sitenin genel ilgi alanı üniversite giriş sınavı olan YKS sınav sistemidir. Site iki yıldır bu konuda içerik üretmektedir. Bu yüzden bizde üniversite sınavına girecek adaylara bu siteyi tavsiye etmekteyiz.

2020 TYT sınavında 40 Türkçe, 40 Matematik, 20 Fen Bilgisi, 20 Sosyal Bilgisi sorusu sorulacaktır. Sınav iste 135 dakika sürecektir. AYT sınavına girmek isteyen adayların TYT sınavında 180 baraj puanını aşmaları gerekmektedir. Bu yüzden TYT sınavında alınacak puan çok önemlidir. Nitekim barajı bir kenara bırakırsak başarı sıralamasın da üst sıralara çıkabilmek için alınacak her bir puan çok önemlidir. TYT Hesaplama ile adaylar testlerde ve denemelerde aldıkları puanları bilebilecek ve başarılarını ölçebileceklerdir. Başarısını, aldığı puanı bilen adaylar hedeflerine ne kadar uzaklıkla olduklarını görecek, çalışma tempolarını ona göre ayarlaya bileceklerdir.


EmojilerKullanmak İstedğiniz Emojinin Karakterlerini Giriniz.